Bejelentés


Játékok (Pc,Ps....) JÁTÉK ÉS SEMMI MÁS....


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Kedves Látogató!

Ez az oldal azért jött létre h megismertethessünk (én és partnereim) titeket a PC,Wii,Ps3.... játékokkal illetve hogy kritikáinkal segíthessünk a vásárlásban(például ha egy Call of Duty 2-t szeretnél vásárolni egy boltban itt megtalálhatod róla a leírást,kritikánkat és a későbbiekben a videónkat is)!!!! Ezzel azt hiszem nagyjából az oldalról is mindent megtudhatttok! Amit ezenkívül feltétlen tudni kell hogy 3 játékra fogunk lényegesebben kitérni:World of Warcraft,Call of Duty,Minecraft.De ezen kívül rengeteg más játékról is fogunk írni,videót készíteni!


Hírek
MW3

Piacon a Call of Duty Modern Warfare 3! Ha valaki már megvette akkor írjon bátran az üzenőfalra hogy mien!!! Jövő héten én is megveszem,mert csak akkor lehet megvenni wii-re!!!!!!

tovább >>


MW3

Holnap dobjják piacra a Call Of Duty Modern Warfare 3-at!!!!!!!! Aki megveszi ossza meg velünk bátran hogy mien!!!!Pár napon belül én is megveszem!!

tovább >>


Sziasztok!

Ha esetleg nem értenétek egyet a játékok pontozásával,esetleg szeretnétek kérni hogy egy játékról írjak,vagy esetleg hibát találtatok a játék leírásában írjatok bátran az üzenőfalra vagy az e-mail címemre!!! UI.:ÉLVEZZÉTEK A SZÜNETET!!

tovább >>


Heroes VI

Egy kis információ a Heroes Might And Magic 6. részéről:A történet izgalmas lessz,A grafika hatalmas változásokon megy át,elméletben új szörnyek,más ellenségek,más hősök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha valamit tévesen irtam le az e-mail címemre vagy az üzenőfalra irjatok!!!

tovább >>


Heroes 6,Cod mw3

Nemsokára Kiadják a Call of Duty Modern Warfare 3-at és már a boltokban megtalálható a Heroes Might and Magic 6!!!!!

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!